De kleine 175 g/m2 Southern Star Fleece vezels zijn driedubbel bijgesneden voor die pluche afwerking. Ze creëren meerdere luchtcellen die de warmte binnenin opvangen en u uitstekend beschermen tegen de meest extreme omstandigheden buitenshuis.

SOUTHERN STAR 175TM houdt geen vocht vast, maar laat het verdampen en de stof blijft droog.

De kleine 200g/m2 Southern Star Fleece vezels creëren meerdere luchtcellen die de warmte binnenshuis vasthouden en u een uitstekende bescherming bieden tegen de meest extreme omstandigheden buitenshuis.

SOUTHERN STAR 200TM houdt geen vocht vast, maar laat het verdampen en de stof blijft droog.

De kleine 275g/m2 Southern Star Fleece vezels zijn drie keer bijgesneden voor die pluche afwerking. Ze creëren meerdere luchtcellen die de warmte binnenin opvangen en u een uitstekende bescherming bieden tegen de meest extreme omstandigheden buitenshuis.

SOUTHERN STAR 275TM houdt geen vocht vast, maar laat het verdampen en de stof blijft droog.

The tiny 300gsm Southern Star Fleece fibres have been triple cropped for that plush finish. They create multiple air cells that trap warmth inside and give you excellent protection against the most extreme outdoor conditions.

SOUTHERN STAR 300TM does not retain moisture but allows it to evaporate and the fabric remains dry.

De kleine 340g/m2 Southern Star Fleece vezels creëren meerdere luchtcellen die de warmte binnenshuis vasthouden en u een uitstekende bescherming bieden tegen de meest extreme omstandigheden buitenshuis. Het waterdichte/windvrije membraan blokkeert zowel het water als de wind en geeft je de ultieme bescherming.

SOUTHERN STAR 340 PRO TM houdt geen vocht vast, maar laat het verdampen en de stof blijft droog.

De kleine 400g/m2 Southern Star Fleece vezels creëren meerdere luchtcellen die de warmte binnenshuis vasthouden en u een uitstekende bescherming bieden tegen de meest extreme omstandigheden buitenshuis.

SOUTHERN STAR 400TM houdt geen vocht vast, maar laat het verdampen en de stof blijft droog.

Droog houden en toch stil blijven. Het is een jagersdilemma geweest. NIET MEER! Ridgelines’ geavanceerde QUIET-TEXTM 2-Layer stof geeft je nu een volledige waterdichte bescherming met stilte. QUIET-TEXTM is waterdicht en ademend.

Ridgelines’ advanced 210g/m2 QUIET-TEX PROTM 2-Layer fabric now gives you complete waterproof protection with silence. QUIET-TEX PROTM is waterproof and breathable.

De nieuwe verbeterde QUIET-TEX 5K 2-laags stof geeft nu volledige waterdichte bescherming met een verbeterd ademend vermogen. Met een ademend vermogen van 5.000 MVT kunt u er niet alleen zeker van zijn dat u volledige waterdichte bescherming hebt, maar u kunt er ook zeker van zijn dat u beschermd blijft terwijl u stil en comfortabel blijft.

Het ultieme in het natte weer technologie. Ridgelines’ beste RL-TEXTM 3-laags is waterdicht, duurzaam en biedt een groot ademend vermogen.

Ridgelines’ beste RL-TEX PROTM 3 layer heeft een 10K mmH20 rating en een 5K g/m2 ademend vermogen, dus samen met nieuwe technologisch geavanceerde lichtgewicht duurzame stof biedt dit kledingstuk bescherming en warmte in de zwaarste omstandigheden.

Hier bij Ridgeline begrijpen we dat de technologie en de stoffen van outdoorkleding steeds geavanceerder worden met elk wisselend seizoen, maar we begrijpen ook dat elk seizoen verandert met elk voorbijgaand jaar. Dit jaar hebben we de nieuwe RL #Hi-DROSTRETCH™ stoffen geïntroduceerd, die een grote vooruitgang zijn in gewichtsvermindering, zonder enige impact aan de goede prestaties hiervan. Het voordeel van de RL #Hi-DROS-TRETCH™ is de gewichtsvermindering in vergelijking met andere stoffen die verkrijgbaar zijn met dezelfde technische mogelijkheden die beweging zonder beperkingen mogelijk maken. Dit betekent dat we hoogwaardige beschermende kleding kunnen produceren, die perfect geschikt is voor elke omgeving; waarin onze klanten in moeten kunnen presteren. RL #Hi-DROSTRETCH™ stoffen stellen u in staat om de Extreme uit te dagen met vertrouwen, comfort en beweging gecombineerd.

Tri Tech is speciaal ontworpen voor de Nieuw-Zeelandse omstandigheden om de ultieme lichtgewicht duurzame prestaties te leveren. Tri-Tech bestaat uit twee gecombineerde lagen van duurzaam polyester, waardoor het zowel slijtvast als comfortabel aanvoelt. Deze ademende stof houdt geen vocht vast, maar laat het verdampen en blijft dus droog. De zachte anti-pill-buitenlaag zorgt voor comfort en stilte en biedt het ultieme windscherm tegen de elementen.

Tri Tech Pro is speciaal ontworpen voor Nieuw-Zeelandse omstandigheden. Tri-Tech Pro bestaat uit twee gecombineerde lagen van duurzaam polyester met een waterdicht membraan ertussen die een superieure verdediging bieden tegen de elementen. Lichtgewicht en duurzaam, dit ademende materiaal blijft droog door vocht te laten verdampen. De zachte anti-pill-buitenlaag zorgt voor comfort en stilte en zorgt voor de ultieme prestaties tegen wind.